پوش باتون قدرت سه فاز 3٠ آمپر CBSN-330


امیر صنعت نوین عامل فروش پوش باتون قدرت سه فاز 3٠ آمپر CBSN-330

کلید قطع و وصل:



کلید وسیله ‌ای جهت وصل و قطع و لیز خوردن یا تغییر مسیر جریان الکتریسیته در یک مدار می باشد. باید بیان شود که کلید قطع و وصل یکی از پرکاربرد ترین انواع کلید کلید های قدرت می باشد که از آن استفاده های بسیاری می شود. می توان گفت که کلید قطع و وصل فقط دو حالت دارد و می تواند کل مدار مربوطه و یا حتی قسمتی از آن را با توجه به شرایط خاصی قطع و وصل نماید.



لازم به ذکر است که کلید های قطع و وصل در صنعت کاربرد فراوانی دارد و برای انتخاب آن ها باید به نقش و موقعیت قرار گیری کلید قطع و وصل در مدار توجه داشته باشیم. باید بیان شود که ما هرگز مجاز نیستیم هر نوع کلیدی را در هر موقعیتی استفاده نماییم و باید جهت انتخاب هر کلید در موقعیت خود، از کاربرد آن ها با خبر باشیم.



انواع کلید قطع و وصل:



از انواع کلید قطع و وصل می توان به موارد زیر اشاره داشت:




  • دیسکانکتور

  • کلید اصلی

  • کلید اضطراری

  • کلید قطع و وصل بار



طبق استاندارد هایی که مطرح است، برای یک خط تابلو برق یا یک مصرف کننده باید از ترکیب تجهیزاتی که به صورت زیر به آن ها اشاره می کنیم، استفاده نماییم:



لازم به ذکر است که در ابتدایی ترین و اولین قسمت باید از یک کلید جدا کننده استفاده کنیم. این کلید جدا کننده غیر قابل قطع و وصل می باشدو هم چنین تحت بارهای نامی است و بیشتر جنبه ایمنی خواهد داشت.سپس بعد از کلید جدا کننده باید از سیستم های حفاظت در برابر اتصال کوتاه و اضافه بار استفاده نماییم.



باید بدانید که کلید های بهره برداری بعد از سیستم های حفاظتی قرار خواهند گرفت، می توان اذعان داشت که این کلید ها از گروه کلید قطع و وصل بار بوده و می توانند تجهیزات را بدون هیچ موردی تحت بار نامی خاموش و روشن کنند.



در قسمت انتهایی نیز بار یا یک مصرف کننده وجود خواهد داشت



کلید (Switch)



یکی از روش های ساده و آسان برای کنترل وسایل برقی، به کار بردن کلید قطع و وصل است. وسیله‌ای برای قطع و وصل یا تغییر مسیر جریان الکتریسیته در یک مدار، وسیله ای که با تغییر حالتی که در آن به وجود می آید باعث قطع و یا وصل و همچنین تغییر وضعیت مدار الکتریکی می شود. عمـل تغییـر حالـت کلیـد از نیروی مکانیکی نشات می گیرد.



کلیدها انواع مختلف دارد که در زیر به چند نمونه اشاره می کنیم:



- کلیدهای مکانیکی



- کلیدهای صنعتی



- کلید خودکار



- کلیدهای فشار قوی



- کلید شناوری



- کلید مینیاتوری



کلید های صنعتی :



کلیدهای صنعتی با توجه به کاربرد و کارایی خود، در شکل های متنوعی ساخته می شوند. به عنوان نمونه از نظر ساختمان خارجی برای مکان های مرطوب، خشک، گرم و یا جایی که ممکن است به آنها ضربه وارد شود به گونه ای طراحی و ساخته می شوند که در برابر این عوامل مقاومت لازم را داشته باشند و از نظر جریان عبوری نیز با آمپراژهای مختلف از چند تا چند هزار آمپر ساخته می شوند. کلیدهای صنعتی در سه نوع کلیدهای ساده یا دستی، کلیدهای مرکب و کلید حفاظتی تولید می شوند.



کلید خودکار اتوماتیک :



کلید خودکار برای قطع و وصل اتوماتیک مدارها در ساعت مشخص کارایی دارد. این کلیدها مجهز به وسایلی است که جریان های غیر عادی اضافه بار، اتصال کوتاه را به طور خودکار قطع می کند. در وسایل خانگی، صنعتی و تجاری و موارد دیگر از این نوع کلیدها استفاده می شود. این کلیدها در انواع مختلفی مثل: ساعتی، حرارتی،فشاری، شناوری، حدی کاربرد دار